WHOOOHOOO

Wallooo!!
Jag har varit i Provo, Utah i mer an en vecka nu! Det ar saa varmt! Forsta dagarna jag var har var jag sjukt jetlagged och kunde inte tala varme alls! Det ar battre nu dock!

Sa jag ska beratta lite om vad jag har gjort den senaste veckan. Pappa foljde med mig och droppade av mig vilket var underbart! Annars hade jag inte haft en bil och inte vetat vad jag skulle gora.. Tack pappa :)
Vi kom till Salt Lake City's flygplats runt 8 pa lordag kvall. klockan var da runt fyra pa morgonen.. Den kvallen var galen! Jag gick inte och la mig forrans kl. 12, vilket blir 8 pa morgonen eftersom jag packade upp innan jag gick och la mig. Tva av mina roomies, Megan och Kim, kom senare pa kvallen, och de var bada tva pa date haha!
Sa det ar sant att folk dejtar mycket har pa BYU antar jag :P
Iaf, den kvallen hade jag glomt ta med mig tacke, sa jag sov pa min sang utan tacke med tjocka klader pa... vilket var kaaallt!! Sa jag sov inte sa mycket! Nasta natt sov jag pa pappas hotellrum xD

Pa sondagen hade missionaren som undervisade pappa ordnat en barbeque for att jag skulle fa traffa folk. sa gulligt! Det var ungdomar fran hans forsamling dar som nagra av dem ocksa ar freshmans pa byu, sen var ocksa Elaine S. Dalton dar, Unga kvinnors generalpresident, hon lovade att fixa platser till mig och de andra langt fram pa nasta CES Fireside dar hon ska tala! awesome!!
Det var kul att traffa kidsen ocksa, en av tjejerna som heter Lizzie och ar sjukt gullig har jag hunnit traffa lite till ocksa. Hon ar seriost saa snall. seriost! pratar aldrig illa om nagon, ar van med alla, bara supersot!

Iaf, pa mandagen tog pappa med mig pa lunch med nagra professorer fran Computer Science Department. Det var en professor som hade varit har i sverige for att halsa pa som bjod oss. Efter det gick vi och pratade med den professor som har hand om com. science animation emphasis programmet. Det var valdigt upplysande. Jag vill ju ga Animationsprogrammet fast med konstinriktning, de tyckte att jag skulle gora det med teknisk inriktning.. vi far se.. de lyckades i alla fall fa mig att forsta att jag behover lite mer programmering och teknik istallet for bara konst, sa jag droppade japanskan och tog matte istallet, for att jag senare skulle kunna skriva upp mig pa intro till programmering. whoho (inte) om det inte gar bra sa far jag skaffa en tutor.. haha..

Pa tisdagen akte vi till temple square!! AWESOME!! det jag gillade bast tror jag var att se alla originaltavlor inne i Konferenscentret. Det var sjukt coolt! Sa mycket battre an att se dem som sma planscher :p
Vi stannade dar lite for lange (pa grund av mig och mina tavlor!) sa vi blev lite sena hem till professorn som hade bjudit oss pa middag med hans familj. Det var mysigt! Kul att se hur de har det och sa, och mamman hade lagat vegetarisk mat! Sa sot!


Onsdag borjade min New student Orientation! whohhoo.. typ.. Jag gor Freshman academy vilket betyder att vi ar en grupp peeps som tar ett antal klasser tillsammans. Seriost! Jag ar med teater och filmfolk vilket ar saa underbart! De ar helskona! Vi hade en liten lara kanna session pa onsdagskvallen och sen fick vi gratis mat! Free Fooood! vi fick vanta en och en halv timme pa de dock.. lite drygt men men..free food still!
Efter vi fatt mat sa var det picknick och .. Det fanns CHEERLEADERS!! Sa cooolt!! Och ett marching band!! aweesome!! Jag hangde med nagra kids fran min freshman academy :) Nice...

Torsdag var allmant drygt! Vi blev indelade i Y-groups och min var lagom kul sa jag skippade att komma till Y-group-grejen pa fredagen.. jag akte och shoppade med min roomie Taylor istallet :p hahaha.. vi svenskar som gillar ullared ska se walmart! saa billigt! jag kopte tva par skor for 17 dollar vilket ar typ.. 17x7.50 127,50 whohoo! jag alskar att svenska pengar ar sa bra i usa!!

Pa fredagskvallen var det en sjuuukt kul aktivitet. det gick ut pa att lara kanna sa manga manniskor som mojligt och avslutades med lite random fest ute pa faltet dar det hade varit. Jag hangde med en kille som heter Clinton som ocksa vill ga animation. Vi letade upp nagra random manniskor som lekte och hoppade in i deras lek. De lekte ninja vilket gar ut pa att i turordning forsoka sla nagon pa handen samtidigt som man gor ett "ninja-noise" kuul!

Lordagen hade var hall mote med biskopen och hans radgivare. Jag pratade med en sjukt sot tjej som bor har och vi at lunch tillsammans. Sen hangde jag lite pa mitt rum innan jag sprang ivag for att traffa Lizzie, tjejen jag traffat pa pappas missionars barbeque. Vi hangde med hennes kompisar en stund och sen gick jag hem och fixade middag.. hangde med mina roomies och sen var det party!!

Ingen av mina roomies skulle ga pa festen dock sa jag var lite osaker pa om jag skulle ga. Jag hade ju inte bestamt att ga med nagon sa jag hade ingen att ga med. Meen, jag gick iallafall, och tur det for jag traffar clinton som precis ar pa vag att ga, sa jag drar in honom pa festen igen och vi har bara sjukt kul. Festerna dar ar inte som vara stavsdanser eller random hemmafester (sjukt kul de ocksa) Men nu snackar vi fest med runt 7000 pers!! 7000!! Det fanns DDR, Tv-spel dans o massa mer men nu maste jag sluuta...

mina roomies ar sjukt kul btw :)

peace out! //mickis